Meghalt Éliás Gyula

Klubunk első vezetőségi tagja volt

Magyar Elvis Klub

2022. május 26-án elhunyt Éliás Gyula, aki a Magyar Elvis Klub egyik alapító vezetőségi tagja volt. Klubunk egy másik alapítója, 33 éven át vezetője, dr. Oszfolk Sándor írását tesszük közzé:

A fenti képnek - mely 1982. január 10-én, a klub megalakulásának napján készült - szomorú aktualitást ad az, hogy ismét elment egy az "alapító atyák" közül. A vezetőség megválasztása után annak tagjai láthatók rajta, balról jobbra: Danyi Attila, Fehérvári Béla, Éliás Gyula, Komár László, Faragó "Judy" István és dr.Oszfolk Sándor. Sajnos korábban az elnökség négy tagjától már elbúcsúztunk,most pedig az ötödiktől is búcsúznunk kell.

Az elmúlt héten ugyanis meghalt Éliás Gyula az ismert DJ, aki a kezdetekben rendszeresen vezette klub bulijait, Elvis hajókon és bálokon és aki mindig aktívan részt vett munkánkban. Sajnos a későbbiekben egy sajnálatos balesete folytán elmaradt rendezvényeinkről. Legutóbb egy Podmaniczky utcai nyilvános rendezvényünkön találkoztunk, amikor sokat beszélgettünk a régi klub életről és arról,hogy miként lehetne ismét fellendíteni az Elvis kultuszt, amihez Gyula is segítséget ígért.

Sajnos erre már nem fog sor kerülni,

Nyugodj békében!
Dr. Oszfolk Sándor

Magyar Elvis Klub

id. Éliás Gyula (1948-2022)