Magyar Elvis Klub

Elvis FOR Hungary

2017. január 7. @ New Orleans club

Magyar Elvis Klub

Kettős évfordulóra készülünk januárban. Elvis 82. születésnapja mellett január 6-án lesz a 60. évfordulója annak, hogy a legnézettebb tévéműsorban, az Ed Sullivan Showban szerepelve, Elvis kérésére Mr. Sullivan felhívta az amerikai népet, hogy adományaikkal - a Vörös Kereszten keresztül - támogassák a magyar népet. A felhívás következtében 26 millió svájci frank összértékű segély jutott el Magyarországra. Elvis, hogy megteremtse azt a hangulatot, amit Magyarországnak kívánt, elénekelte a Peace in the valley (Béke a völgyben) c. gospelt.

Elvis ezen igen nagy hatású tettéért 2011-ben Budapest díszpolgára lett és a Margit híd budai hídfőjénél egy parkot neveztek el róla.

Úgy gondoltuk, hogy az évforduló kapcsán illene megemlékeznünk erről a nemes megnyilvánulásról tisztelettel, szeretettel, és persze sok-sok Elvis-dallal.

Lássuk e különleges est különleges műsorát:

Nem képzelhető el Elvis-buli Magyarország talán legtehetségesebb Elvis-előadója nélkül, itt lesz tehát
★ ANDORAI PÉTER & THE GRACEBAND ★

Az Elvis-szülinapok másik kihagyhatatlan produkciója, az Elvis kései korszakát is hangzáshűen megjelenítő
★ FLYING TIMES ★

Egy igazi ötvenes évekbeli műfaj, a rockabilly is megjelenik Cactus és tettestársai előadásában, akiknek Elvis dalból csempészett nevét a rock & roll-társadalom már jól ismeri. Ők a
★ PRISON BAND ★

Nő nélkül nincs igazi jampi-buli, így a bulin közreműködik a szebbik nem vadító hangú képviselőjeként
★ NITUS ★

Az est házigazája, műsorvezetője, “showMester”-e ezúttal is John Laslo Farkas lesz.

FRISSÍTÉS / UPDATE:

Videók a buliról