Magyar Elvis Klub

ELVIS45

2022. augusztus 25. @ Rozmaring kertvendéglő

Magyar Elvis Klub

A hollywood-i buli

🎬 Izgalmas napokat élünk az Elvis világban!
Baz Luhrmann Elvis filmje tarol a mozikban, uralja a közbeszédet berkeinkben, így nem csoda, hogy a következő nagyszabású rendezvényünk tematikáját is egy kicsit a mozi világa köré szőttük, ráirányítva e figyelmet Elvis filmszínészi kvalitására is.
⚓ A buli helyszíne - a tavalyi nagy sikerű rendezvényhez hasonlóan - a szellős táncparkettel megáldott, dunaparti Rozmaring Kertvendéglő lesz (Bp. III. Árpád fejedelem útja 125. - alsó rakpart). Ahogy a helyszín, a műsor is igazán csábító:
🎹 Az est első részében négy kiváló Elvis-zenész örömzenélésének lehetünk szem- és fültanúi a Mester által szervezett, JAM SPECIAL néven futó produkció keretében: Homoky Gábor hegedűművész mellett Sonnyt, Bodnár Hubát és John Laslo Farkas Mestert sem kell bemutatni a rock and rollt szerető közönségnek.
🎸 Utánuk az ANDORAI PÉTER AND THE GRACEBAND idézi meg nekünk - a film szerint - két ember energiájával rendelkező kedvencünket, Elvist.
❗Tavaly többen jeleztétek: ha tudjátok, hogy ilyen nagy buli lesz, hívtatok volna még sok embert.
Úgyhogy most előre szólunk: NAGY BULI LESZ!!!❗
💵 Jegyek a helyszínen kaphatók a rendezvény előtt és alatt 3.500 Ft-os áron (klubtagoknak - érvényes klubtagságival - 2.000 Ft)
☎ Asztalfoglalás: Rozmaring Kertvendéglő +3613671301